Zoeken naar coach werk zoeken

coach werk zoeken
Coachbureau Op weg naar werk dat je goed doet.
We zijn in de eerste plaats gericht op jou als persoon. Onze interesse gaat naar hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet. Wij zijn grondig opgeleid en zijn deskundig in het coachingvak. Expert in Human Resources. Dank zij onze HR ervaring weten we hoe het er in bedrijven aan toe gaat. We kennen de economische uitdagingen en de impact ervan op organisaties en hun manier van werken. Wij zijn coach, ondernemer en werken voor bedrijven. Onze coaches hebben een eigen traject afgelegd en zijn ervaringsdeskundigen. Je coach begrijpt je en begeleidt je met kennis van zaken. Onze coaching staat bekend voor de persoonlijke aanpak. Geen vooropgesteld scenario. Wel flexibel inspelen op wat jij echt nodig hebt. Steeds op maat van jouw groeipad. Een professional die het coachvak grondig beheerst en vertrouwd is met de context van werk en HR.
Vacature loopbaancoach Job Design.
We zoeken coaches die onze passie voor werk plezier delen. Die echt impact willen hebben op mensen en hoe ze zich voelen op het werk. Die graag talenten naar boven brengen. Oplossingen zoeken met 50 post-its als het moet. Die graag experimenteren en aanzetten tot experimenteren. Die zichzelf durven in vraag stellen. Die continu willen leren en elkaar willen versterken. Een mailtje van een coachee die een mega-stap heeft gezet op vlak van carrière en daar enthousiast over vertelt, dat is waar we het voor doen! Coaching skills zijn een must, de job design methodologie kan je leren. Bij ons krijg je een opleiding over de Job Design methodologie en tools. Uitgebreid getest, veelvuldig aangepast en geoptimaliseerd. Al onze coaches gebruiken deze methodologie. Maar een sterke coach doet uiteraard veel meer dan het volgen van een proces of het toepassen van tools.
Ik ben een coach Allezi.
Ik ben een coach. Een Allezi-opleiding, waarom? Onze opleiding ondersteunt en versterkt coaches die mensen met en na kanker richting werk of een actief leven begeleiden. Je krijgt er een uitgebreid inzicht op de impact die de diagnose heeft op het leven én het werk van iemand met kanker. Je leert hoe je je coachee nog beter kunt begeleiden in de afstemming van behandeling en herstel op zijn leven als professional. We zoeken hoe iemand met kanker vanuit zijn kracht terug in het werkveld kan stappen, en daardoor ook mee zijn herstel kan ondersteunen.
Werken bij Werk met Zin als loopbaancoach.
Werk Met Zin is een coöperatieve vennootschap waarin wij een 20-tal ervaren coaches verspreid over gans Vlaanderen en Brussel onze ervaring bundelen. Onze focus ligt op loopbaancoaching, coaching in bedrijven en outplacement. Lange termijn samenwerking met klanten staat centraal in onze manier van werken, we zoeken telkens naar duurzame relaties. Onze manier van samenwerken stelt ons in staat om onze kennis en expertise te delen om zo onze individuele services continu te verbeteren. We behouden onze autonomie, maar plukken tegelijk de vruchten van samenwerking. Zo wordt het zoeken naar opdrachten een team-effort en kom je onmiddellijk terecht in een netwerk van gelijkgestemden. Jouw eigen business wordt ondersteund door sterke marketing en communicatie en door een geoliede administratie, zeker wat betreft de loopbaancheques. Omdat we sterk geloven in deze manier van samenwerken, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Ben je freelance coach en heb je zin om deel uit te maken van onze equipe, laat dan dus niet na om ons te contacteren!
Zoek het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken. Confucius evateetaert.
Door middel van een concreet besluitvormingsproces, met afwisselende oefeningen, uitdagende opdrachten en wetenschappelijk onderbouwde instrumenten, zoeken we antwoorden op je persoonlijke loopbaanvraag. De coaching bestaat uit intensieve individuele gesprekken met daarbij zelfstandig uit te voeren opdrachten. Je ontdekt waar je talenten het best tot hun recht komen binnen of buiten de bestaande werksituatie. Het doel is keuzes te maken waardoor je energie haalt uit je werk in plaats van omgekeerd.
Laat je talent werken Emino. Emino_Logo. Emino_Logo.
Emino biedt de oplossing. Samen met een coach zoek je naar de job die bij jou past. een afspraak Ga langs bij een emino-kantoor. in je buurt Scroll naar beneden voor meer. Ontdek de krachten van emino. aan de hand van onze projecten. Werken tijdens/na kanker Rentree. Werken tijdens/na kanker is niet evident. Rentree biedt kosteloos coaching ondersteuning in de stappen naar werk.
Hoe werk ik? Walk of Life Coach.
Walk of Life Coach. Primair menu Naar de inhoud springen. Zoeken naar: Zoeken. Hoe werk ik? Om het met een hype-woord te zeggen, werken we op basis van DIY do-it-yourself coaching: weer met jezelf connecteren om je eigen wijsheid en waarheid aan te spreken, je essentie van waaruit je eigen antwoorden intuïtief naar boven borrelen.
Dringend gezocht: Life coach December 2019 8462 actuele jobs voor Life coach Jooble.
Agile Team coach. Ben jij de Agile Team coach die wij zoeken? Lees dan snel verder en bekijk ons aanbod! Als agile team coach ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en coachen van de scrum masters, development teams en product owners.

Contacteer ons