Op zoek naar opleiding tot coach?

opleiding tot coach
Opleiding coaching Nederlandse Coach Academie Overijssel. cijfer springest.
De locaties zijn te vinden in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht. De opleiding tot professioneel coach wordt gegeven in Zwolle, Amersfoort en Nijmegen. De opleiding tot master Coach wordt gegeven in Apeldoorn. Maak persoonlijk kennis met een van onze coachopleidingen.
postgraduaat Peer Support Coach Howest.
postgraduaat Peer Support Coach. Jongeren kloppen vaak met hun vragen en problemen aan bij leeftijds of leefstijlgenoten peers. Peer support is een preventieve methode waarbij jongeren elkaar ondersteunen ter bevordering van een positief schoolklimaat. Peer supporters krijgen een training waarbij hun competenties versterkt worden om anderen te helpen. Er zijn heel wat voordelen verbonden aan peer support: zowel voor jongeren als voor opvoeders bijv. jeugdwerkers, leerkrachten, leerlingenbegeleiding en organisaties bijv. Maatwerk, betrokkenheid en structurele inbedding zijn daarbij echter heel belangrijk. Geloof je in de kracht van jongeren? Wil je aan de slag met peer support? Met deze opleiding willen we opvoeders, leerkrachten en jongerenwerkers trainen om peer support structureel en onderbouwd te implementeren in hun organisatie.
Opleiding tot Coach BGL partners.
Na afronding van uw opleiding tot Coach Practitioner kunt er ook voor kiezen om u het kwaliteitswaarmerk Erkend Coach aan te vragen bij de STR, een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders beheert voor derden.
Professioneel coach worden? Basisopleiding tot coach The Job Coach.
Coach worden via The Job Coach Academy. In de meerdaagse opleiding tot coach bij The Job Coach Academy leer je alle praktische vaardigheden en technieken om een volwaardige coach te worden. Tijdens de ervaringsgerichte trainingen leer je alle nuttige coachingtheorie├źn, methodieken en modellen die je onmiddellijk kan oefenen tijdens de praktijksessies.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Daarmee voldoen de opleidingen aan de eisen van stichting SP-HBO. De opleiding Professional Trainer is erkend door NOBTRA; afgestudeerden kunnen versneld tot de NOBTRA worden toegelaten. De opleiding Professional Coach voldoet aan de NOBCO eisen. Voor meer info over erkenningen: kijk hier.
organisatiecoach.
De opleiding tot organisatiecoach. Met de opleiding tot organisatie coach, leid ik interne en externe coaches of adviseurs op om hun opgebouwde vaardigheden te leren toepassen op organisatieniveau. Dit is een meerdaagse opleiding waarbij de deelnemers opgeleid wordt tot organisatievernieuwers.
Opleiding Life coach: open je eigen coachingspraktijk NTI.
Bel ons gerust! Heb je vragen over de opleiding Vakopleiding Life coach? Neem contact op met een van onze studieadviseurs. Hoe rond ik de beroepsopleiding af? De opleiding Life coach leidt op tot het theorie-examen Vakopleiding Life coach van NTI.
Opleiding inspirerend coachen.
Ik heb meer tools tot mijn beschikking nu. Ina De Kegel, Ina's' Projects, Zaakvoerder, coach. Deze opleiding is zo hands-on dat ik ze voor het leven kan meedragen. De materie is toepasbaar op zoveel verschillende facetten en rollen in mijn leven.

Contacteer ons