Meer resultaten voor school voor coaching amsterdam

school voor coaching amsterdam
SchoolvoorCoaching scoort een 85, op Springest, bekijk de ervaringen en het aanbod.
Leergang Coachend Leiderschap. Leergang Coaching voor Professionals. Training Coachtechnieken 1-op-1. Training Coachtechnieken 1-op-1 dagopleiding. Training Teamcoachtechnieken dagopleiding. SchoolvoorCoaching heeft 2 vragen beantwoord. Met welke eenjarige opleiding kan ik professioneel coach worden? Anoniem 13 reacties. Met welke opleiding kan ik mij erkend coach noemen? Anoniem 11 reacties. Bekijk alle vragen op Springest. Springest helpt je groeien. Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs. Alles waarvan je verder kunt leren. Meer dan 87.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
MyCoach.
MyCoach is een buurtgericht coachings-project voor leerlingen van VO, VMBO en MBO-scholen uit Amsterdam. MyCoach helpt hen met hun school, beroeps, culturele en maatschappelijke oriëntatie. MyCoach empowert deze jongeren en ondersteunt hen bij verbeteren en verbreden van hun toekomstperspectieven. MyCoach helpt vroegtijdig schooluitval te voorkomen en vergroot de kansen op de arbeidsmarkt. Als ik niet naar coaching zou gaan dan had ik waarschijnlijk ook school niet afgemaakt.
Home CoachingSchool Amsterdam.
CoachingSchool Amsterdam biedt incompany opleiding en training in professioneel coachen. Onze deelnemers zijn veelal leidinggevenden die hun coachvaardigheden willen uitbreiden. Wij richten ons zowel op beginnende coaches als op coaches die echt masterful willen worden. Daarnaast begeleiden wij ervaren coaches die zich willen voorbereiden op de certificering tot Master Certified Coach MCC bij de International Coach Federation ICF. Wij worden gedreven door liefde voor het coachvak en willen er graag toe bijdragen dat coaches een gedegen opleiding hebben en zich professioneel blijven ontwikkelen.
Singlecoach Hans Gierkink, Amsterdam en Uitwijk in Noord Branbant.
Doordat ik meer dan tien jaar ervaring heb in dit vak heb ik zo ongeveer elk probleem waar een single tegenaan kan lopen wel langs gehad. Ik heb een gedegen beroepsopleiding gedaan als coach bij de School voor Coaching in Leiden.
Coaching Amsterdam School voor Imaginatie.
Over de Amsterdam School voor Imaginatie. Stichting Kanker in Beeld. Home / Coaching. Imaginatie geeft niet alleen een beeld van wat mensen bezielt, het geeft mensen de kans daar op een organische en creatieve wijze invloed op uit te oefenen Joop Krop.
Opleiding loopbaanadvies of loopbaanadviseur Utrecht, loopbaancoach worden VistaNova.
Een goede keuze, want meerdere instanties geven aan dat dit een vak van de toekomst is. VistaNova heeft de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur. Dit is een opleiding waarin je leert loopbaanadvies te geven op een coachende wijze. Door zo min mogelijk te sturen en de antwoorden op loopbaanvragen door de cliënt zelf te laten ontdekken en zoveel mogelijk zelf te laten formuleren. 25 september, 10 uur. Het belang van goed afscheid nemen. Ben jij net je baan verloren of werk je met mensen die dit meemaken? Dan is dit college iets voor jou! Voor meer info en aanmelden, klik hier! Versie 10 juni. We verwelkomen jullie graag weer in Amersfoort. Wij zijn er klaar voor. We zijn corona-proof! Kijk voor al onze maatregelen dit filmpje. Communicatie en leren. Ik zoek een loopbaancoach. Kies je provincie. Coach en Docent.
School voor coaching GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
Het is daarom van belang dat de toekomstig coach weet waar haar of zijn voorkeur ligt en met het oog hierop aan een school voor coaching kan starten. Wil je jezelf ontplooien als coach? Ga de opleiding van GORTcoaching doen. In samenwerking met de Associatie voor Coaching biedt de GORTcoaching een opleiding tot gecertificeerd coach aan. Tijdens de fundament opleiding leer je de basisvaardigheden van coachen, kan je gedragsveranderingen bij anderen in gang zetten, leer je coachend leidinggeven en het creëren van een vertrouwensband. Naast de fundament opleiding biedt GORTcoaching ook vervolg opleidingen aan voor coaches die al enige ervaring hebben met coachen. Als enige coachopleider in Nederland zijn deze opleidingen zowel IFC als EMMC geaccrediteerd! Wil je ervaren hoe het is om gecoacht te worden door een gecertificeerd coach? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in met één van onze senior coaches. 088 170 1500. Plan direct je gratis oriëntatiegesprek! Deel deze pagina met bekenden. 1114 AA Amsterdam.
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
Postgraduate programme Executive Coaching Coaching for organisational consultants combined with Ashridge Coach accredition programme, consisting 3 modules. Het VU Postgraduate programme Executive Coaching is module 1 van Ashridge en heeft dus geen SP accreditatie. De accreditatie is alleen van toepassing als tevens module 2 en 3 van het Ahsridge programma zijn gevolgd. Deze module alleen leidt niet tot een EQA-SP certificaat. Pas als alle modules van Ashridge zijn gevolgd ontvangt u een EQA-SP certificaat. 1 sep 2014. 1 sep 2019. Wagner Group voorheen Orbis. Transformationele Coachopleiding pHBO. 26 mrt 2013. 20 jun 2019. 24 apr 2025. Via deze link tref je de EQA-opleidingen aan die inmiddels verlopen zijn. Voor de EQA-aanvragen geldt.: Een EQA-keurmerk kan worden aangevraagd nadat de opleiding minimaal één keer in z'n' geheel heeft plaatsgevonden.

Contacteer ons