Op zoek naar docent coach opleiding?

docent coach opleiding
OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS post hbo coachen van docenten en leerkrachten Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs.
Home OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS post hbo coachen van docenten en leerkrachten. OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS post hbo coachen van docenten en leerkrachten. Post-hbo opleiding Coach in het onderwijs. De post-hbo opleiding Coach in het onderwijs is bestemd voor leraren, leidinggevenden en pedagogisch opgeleiden in het PO, VO, MBO en HBO die opgeleid willen worden tot gecertificeerd coach om intern of extern leraren te coachen. Uw collega-deelnemers zijn actief in het onderwijs als leraar, medewerker met begeleidende taken IBers, AB ers of begeleiding van beginnende collegas of leidinggevenden.
Cursus hoogbegaafdheid? Volg de cursus Coaching bij hoogbegaafdheid!
Dan is de opleiding Kindercoach uw keuze. Meer informatie Direct inschrijven. Met deze cursus krijgt u een unieke inkijk in de innerlijk wereld van een kind. Meer informatie Direct inschrijven. Word Mental coach en begeleid mensen naar uitzonderlijke resultaten! Meer informatie Direct inschrijven.
Coaching voor niet-leidinggevenden Syntra AB.
Om het officieel uit te drukken: je bent vanuit je bedrijf niet officieel gemachtigd om andere medewerkers naar een bepaald resultaat of doel te sturen. Deze opleiding reikt je aan de hand van praktische toepassingen en inzichten de juiste mogelijkheden en tools aan om je medewerkers of collega's' doelgericht te coachen of aan te sturen. Over de docent. Geert Verdonck is een professionele trainer en coach, en is eigenaar van Mindsquare.
Opleiding Natuurcoach ELKAR.
Zij werkt als docent en coach vanuit haar eigen onderneming Smaragd, Opleiding Natuur Coaching en is auteur van 2 boeken: Spirit" in je werk, natuurwijsheid als inspiratie" en Natuur" als Coach, vakgebied in BLOEI. Tevens is zij voorzitter van de Vaksectie Natuur Coaching van de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.
Korte docenten opleiding dansexpressie met kleuters Antwerpen.
Inleven in de belevingswereld van kleuters en bewegen als kleuters, maken het geheel tot een zeer inspirerende scholing. Opleiding op HBO niveau, studiebelasting totaal 30 uur. Opbouw uren: 11 contact uren, 19 zelfstudie. Deelnemers ontvangen het certificaat Docent Kleuterdans van QUENO Sportopleidingen.
Voor schrijfdocenten Creatief Schrijven.
We stomen momenteel een nieuwe opleiding tot schrijfdocent en schrijfcoach klaar. Die start in het najaar van 2020. Stuur een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en we houden je op de hoogte. Nieuwsbrief en Facebookgroep Schrijfdocenten Vlaanderen. Creatief Schrijven vzw wil graag meer voor schrijfdocenten betekenen. Ben je docent of coach, dan zorg jij ervoor dat er momenteel in Vlaanderen een divers schrijfaanbod is.
Docenten Syntra AB.
Deze opleiding geeft een training in coachende vaardigheden, ook e-leren en educatieve technieken. Daarnaast omvat het aanwervingsbeleid een ondersteuning voor docenten die coach, werkplekleren of e-leren in hun opdracht vervat hebben. Voor deze drie rollen zijn in aanvulling van hun eerdere verworven competenties of kwalificaties individuele trajecten voorzien. De docentcoach stelt hier een plan van aanpak voor op dat gebaseerd is op de checklist aanwerving en de observatiecriteria. Op het leerplatform staan verschillende leerpaden die de start van zon traject inhouden. In onze driemaandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen op de campussen. Lees de nieuwste nieuwsbrief hier! Visie op opleiden. Het SYNTRA-netwerk wil bijdragen tot meer en beter ondernemen in Vlaanderen via arbeidsmarktgerichte competentieontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en alle ondernemende volwassenen en jongeren die hun professionele competenties willen ontwikkelen. De cursisten worden begeleid door een docent, die een professional is als leercoach en als competentiehouder in zijn vak.
Docent Coach circulaire economie m/v SYNTRA Limburg.
Zij zijn bedrijfsmensen die hun ervaring en kennis rechtstreeks naar de cursist brengen. Na de opleiding ben je klaargestoomd voor het bedrijfsleven. Met meer dan 100 vaste medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van meer dan 1200 docenten zijn we een toonaangevende organisatie binnen het Limburgse opleidingslandschap. Docent Coach circulaire economie m/v.

Contacteer ons