Op zoek naar personal mental coach?

personal mental coach
Mental Coaching Indra Coachen met Paarden.
Deze themas zijn ook vaak van toepassing in het werken in organisaties, met teams en klanten. Meer weten over mental coaching in de wedstrijdsport of mental coaching in algemene zin? Neem contact op met Inge Oude Avenhuis: 06 53 759286.
Jean-Pierre van t Zand, personal coach, relatiecoach personal coach, mental coach.
Een heldere, beproefde visie en coaching zullen dan de helpende hand bieden. Al zes jaar bied ik hulp aan mensen die zakelijk of priv tegen problemen aanlopen. Dat doe ik op een snelle, heldere wijze omdat ik niet geloof in langlopende trajecten.
Mental Coaching Bokscoaching.
Mental coaching voorkomt dat je blijft hangen. Dit gaat voor een belangrijk deel om mindset. Wij geloven in wat Carol Dweck Growth-mindset noemt. Dit doorslaggevender dan je IQ! Hier helpt een mental coach je bij.Wij helpen ambitieuze professionals en ondernemers die willen groeien.
Bert Stoop is mental coach en personal organizer.
Mental coach en personal organizer. Soms is het leven zwaar en lijkt een oplossing onbereikbaar. Ik kan je helpen te switchen tussen piekeren en aanpakken door naar je te luisteren en/of iets samen te gaan doen wat in jouw belang is.
Steve AssendelftNoord-Holland, Mental Coach die je begeleid in het realiseren van je doelen ongeacht oo welk vlak.
1 e les gratis! Superprof Privéles, bijles en cursussen Personal coach lessen. In afwachting van goedkeuring. Lessen aangeboden door Steve. De lessen vinden plaats. Bij de leraar thuis. Bij jou thuis. Mental Coach die je begeleid in het realiseren van je doelen ongeacht oo welk vlak.
Mental Coach LifeCoach.nl.
Wie ben ik. In de media. Als personal life coach vormt mental coaching een belangrijk onderdeel binnen mijn praktijk. Mental coaching legt de nadruk op het beïnvloeden van gedachteprocessen. Als mental coach is het mijn expertise om je te helpen aan o.a.
Hoe herken je een goede personal trainer? Train2Release.
Een personal trainer is niet automatisch ook een mental coach, ook al claimen zij dit wel te zijn. Mental coaching is niet enkel motiveren kom op je kan het! nog maar 15 push ups ga door, mental coaching vraagt oprechte aandacht van de personal trainer door middel van coaching gesprekken waarin gefocust wordt op het doorbreken van mentale blokkades, het achterhalen van stressfactoren en het creëren van ontspanning en balans tussen lichaam en geest.
Mental coaching Maurice Boone Business Life coach.
Door middel van intensieve 1-op-1 coaching zorg ik ervoor dat je blijvende nieuwe krachtige patronen en overtuigingen leert ontwikkelen. Ook laat ik je inzien welke huidige patronen niet voor je werken en waar ze vandaan komen. Door mijn ervaring als Personal Trainer 10 jaar wordt ook je fysieke gezondheid meegenomen. Ik adviseer je dan ook op het gebied van bewegen, voeding en blessurebehandelingen. Daarnaast verwijs ik regelmatig mijn klanten door naar bijvoorbeeld een acupuncturist, mesoloog of osteopaat. Zij versnellen het herstelproces door blokkades in organen en energiebanen, voedingsintoleranties en allergieën energie verspillers zeer gericht aan te pakken. Een professionele en resultaatgerichte coach met kennis van mentale gezondheid maakt het verschil in dit proces.

Contacteer ons