Meer resultaten voor opleiding coach rotterdam

opleiding coach rotterdam
Coachopleiding GORTcoaching NOBCO Gecertificeerd.
Gecertificeerde Fundament coachopleiding. Praktische Driedaagse coachopleiding. 990, / excl. Exclusief arrangementskosten van 190, excl. BTW voor de locatie, lunch, drankjes en lesmateriaal. Kleine groep met maximaal 20 deelnemers. Luxe locatie in Amsterdam: The Manor Hotel. Je kan direct aan de slag met nieuw verworven inzichten. Ontvang een certificaat van deelname aan het GORTcoaching Fundament. Ontvang een internationaal erkend certificaat en toegang tot het aanvragen van een EIA-keurmerk. Toegang tot de vervolg opleiding Gecertificeerd Coach.
3 Agile Coach opleidingen in Rotterdam.
Agile Coach Opleiding. place Rotterdam en 45 andere regio's.' Een vitaal onderdeel in een Agile transformatie is de rol van de Agile Coach; de cultuurdrager van de nieuwe organisatie en de katalysator. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
Opleidingen Counselling en Coaching Rotterdam en Online door CommCoach.
Academie Counselling en Coaching. Opleidingen Counselling en Coaching voor de Academie voor Counselling en Coaching ACC in Rotterdam en Den Haag, begeleiding intervisiegroepen én coachen/superviseren coaches en counsellors in opleiding door CommCoach Els Pet. CommCoach Els Pet, coach, trainer, supervisor.
Vergelijk 6 Life Coach opleidingen in Rotterdam Springest.
Life coaching 9 uur 6 gesprekken. place Op locatie: April 2020 in Rotterdam en 49 andere datums. Het life coaching pakket bestaat uit: 6 life coach sessies van 15, uur door een ervaren en betrokken life coach Een 360 graden feedback tes.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Onze erkende Post-HBO Registeropleiding start twee keer per jaar in Rotterdam, in de maanden september en februari en een keer per jaar in Arnhem, in de maand april. Centraal in de opleiding sta jij zelf. Zo ga je aan de slag met het geleerde, breng je zelf voorbeelden en ervaringen in, creëer je grotendeels je eigen groei door te werken aan zelfbewustzijn en reflectie, neem je verantwoordelijkheid voor eigen gedrag en denkbeelden en zorg je voor jouw succes. Onder andere de intake, de voorbereidingsopdrachten, het essay, intervisieverslagen en je portfolio zijn hiervoor toetsingsinstrumenten. De opleiding kent een voortdurende afwisseling van theorie en praktijk, is intensief en toch prima te combineren met een baan. In negen maanden heb je twee dagen per maand les, neem je drie keer deel aan een intervisiebijeenkomst en voer je, naast de oefengesprekken in de opleiding, zelfstandig meerdere coachgesprekken. Afhankelijk van jouw wensen en leerdoelen mag je aan het einde van de opleiding verwachten.: dat je professioneel en zelfstandig kunt functioneren als coach.;
Life Coach Academie Rotterdam.
Coaching en training in Rotterdam. Ja, ik wil meer weten. Life Coach opleiding en persoonlijke coaching. Life Coach jaartraining. Over Life Coach Academie. Wij werken in opdracht van. Waarom Life Coach Academie? Effectieve Coaching en Training. Direct doorbraken, geen praatsessies. Vernieuwd perspectief op problemen." Loskomen van negativiteit in korter tijdsbestek. Coach opleiding en persoonlijke coaching. Life Coach Academie biedt intensieve praktijkgerichte opleidingen. Met het accent op integratie van recente methodieken op het terrein van coaching en therapie. Daarnaast verzorgen we individuele coach trajecten. In een effectieve aanpak komen vormen als Psyche-K, Matrix Reimprinting, Voice Dialogue en NLP samen. Life Coach Academie. van der Takstraat 28 Geen Postadres! Tips voor Life Coaching.
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
Academie voor Coaching. Voor jouw ontwikkeling als coach en als mens. Waarom de Academie voor Coaching? Geen onnodige kosten. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zeer ervaren trainers/coaches. 15 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Wil jij je ontwikkelen tot professioneel coach of wil je leren hoe je coachend leiding geeft?
Coach / Coaching Cursus Vergelijken Boeken.
Vraag en luistertechnieken. Na de cursus coach ben je in staat om optimaal coaching te geven aan je collegas of team. Tijdens de training coaching heb je door middel van praktijkcasussen geleerd hoe je in een specifieke situatie het beste kan coachen.

Contacteer ons