Op zoek naar opleiding tot trainer coach?

opleiding tot trainer coach
Korte Opleiding Trainer/Coach.
Inhoud van de opleiding. Tijdens de 5 dagdelen van deze Korte Opleiding tot Trainer/Coach wordt o.a. het volgende behandeld.: In dit blok leer je als trainer diverse werkvormen, methodes en technieken op het gebied van creatief en innovatief denken. Vragen zoals Hoe" bouw je een creatieve sessie op" komen aan bod.
Ik wil graag coach/ trainer worden, welke opleiding is geschikt voor mij? Springest.
Een eenjarige praktijk en competentiegerichte opleiding voor startende en gevorderde opleiders, trainerscoaches, en hrd-professionals die zich willen kwalificeren of professionaliseren tot Professional Trainer én Personal Coach. De beste manier om u verder te oriënteren is even contact te zoeken met deze aanbieders of een brochure aan te vragen.
Opleiding tot professioneel coach.
Je kan de basisopleiding nadien verder aanvullen met één van onze specialisatiedagen. Jouw traject tot het professioneel coachvak. Module 1: De fundamenten van het coachvak. Module 2: Essentiële tools, technieken en vaardigheden om het leren te verdiepen. Module 3: Als coach zelfreflectie faciliteren. Module 4: In de flow blijven met je klant. Optionele eindproef: we testen je vaardigheden op stevigheid. Na deze opleiding mag je je door Make me Fly! gecertificeerd en professioneel coach noemen.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Opleiding Professional Coach. Coachen is een vak dat je leert bij Trainers Academie! Opleiding HRD Adviseur. Leer meedenken over de strategie van leren en ontwikkelen van medewerkers. Acquisitie voor HR professionals. Hoe verkoop je je belangrijkste product: jezelf? Meld je aan voor de eerstvolgende. Wil je een indruk krijgen van onze deelnemers die praktijk examen doen? Dat kan door aanwezig te zijn als deelnemer of coachee. Meld je aan bij de programmamanager via de button. Het eerstvolgende examen vindt plaats op 9 december 2019. Meld je aan. Nieuws en evenementen. 25 november 2019. De TA Friday van deze maand. 21 september 2018. Onze toplocatie in Deventer. 15 februari 2017. Onze nieuwe samenwerkingspartner: YFU Nederland. Hoe kunnen we je helpen? Welke vragen heb je? Als je eenmaal besluit om je te laten opleiden tot trainer of coach, heb je nog een puzzel voor de boeg: welke opleider moet je kiezen? Er zijn best veel aanbieders en de goedkoopste zal niet de beste zijn.,
Professioneel trainer SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Deze opleiding is er op gericht om jouw specifieke talent als trainer te ontdekken en je eigen stijl van trainen te ontwikkelen. Je leert allerlei tools en methodieken om een groep mensen op een interactieve, vernieuwende en coachende manier te trainen.
VOLZET Opleiding tot Organisatie Coach Antwerpen Better Minds at Work.
Deze nieuwe opleiding 11 dagen tot Organisatiecoach maakt je wegwijs in het begeleiden van veranderingen in organisaties. Ze bestaat uit 4 masterclasses van telkens 2 dagen, waarin organisatie en coachexperts jullie onderdompelen in the art of coaching in organisaties. Doorheen dit traject van masterclasses word je als deelnemer sterk behartigd in je leerproces door een leermanager. De masterclasses worden aangevuld door 2 intervisiedagen waar professioneel leren aan de hand van casuïstiek centraal staat. De opleiding Better Minds Organisatiecoach richt zich naar iedereen die met mensen werkt in een organisatieomgeving management, leidinggevenden, projectleiders, teamverantwoordelijken, coaches, trainers, hr, preventieadviseurs, en meer inzicht en bekwaamheid wil verwerven om kleine of grote teams en stakeholdergroepen op een effectieve en motiverende manier te coachen doorheen processen van ontwikkeling en verandering. Als Organisatiecoach bouw je samen met het cliëntsysteem een begeleidingstraject uit: vraaggestuurd en op maat van de organisatie. Als organisatiecoach heb je oog voor het menselijk aspect van verandering, coach je het proces en houd je de focus op communicatie, verbinding, samenwerking, motivatie en groei.
Voetbal Vlaanderen.
Home Integrale Coach Opleiding.
De trainingen worden op maat gemaakt binnen een haalbaar budget. Additional training possibilities. organized exclusively by Open Mind. Deze 6 daagse training vervangt coachend leiderschap, situationeel leiderschap en vele andere methodes. Onze integrale aanpak zorgt dat elke leider op zijn manier succesvol leiding kan geven in diverse omgevingen. Voor succesvolle groei en verandering. 4 daagse training gebaseerd op essentiële veranderbeginselen zoals veiligheid, draagkracht, motivatie en geschiedenis. Wat een manager moet kunnen. 6 dagen, 6 topis gaande van leiderschap over balans lezen tot HR beleid, gegeven door verschillende specialisten. Meet the team. the people offering training, sessions and incompany support. Serge Van Gampelaere. Hoofdtrainer Pro en Master blokken. Ervaring: 15 jaar zaakvoerder AGB 20 jaar zaakvoerder Open Mind. Specialiteit: C-level coaching visie en misie duurzaam ondernemen. Integrale Coach Opleiding. Sofie De Vos. Trainer Life en Open Mind Pro.

Contacteer ons